AW och studiebesök med Förlagsklubben!

Styrelsen bjuder in till en After Work i Förlagsklubbens regi torsdagen den 14/9 i Malmö. Vi inleder kl 18.00 med ett studiebesök hos Mediaverkstaden (http://www.mediaverkstaden.org/) på Södra Förstadsgatan 18. Därefter (kl 19.00) följer de som vill med till Bee Kök & Bar (Södra Förstadsgatan 36) för mingel. Man köper själv det man önskar dricka och äta.

Mediaverkstaden har sina lokaler i anslutning till Victoriateatern i Malmö och är en förening vars utgångspunkt är att ge bland annat illustratörer, småförlag och författare tillgång till utrustning inom digital framställning och bearbetning av bild och trycksaker i egen regi. De ligger också bakom Julbokmarknaden som brukar husera på Victoriateatern i december.

På grund av något begränsat utrymme hos Mediaverkstaden behöver vi anmälan från dem som vill följa med dit, men det går också bra att ansluta till Bee Kök & Bar utan föranmälan.

Mejla närvaro till Camilla Adolfsson på camilla.evalotta.adolfsson@gmail.com senast kl 17.00 den 12/9.

Till minglet går det även bra att bjuda med kollegor eller kamrater som är nyfikna på oss i Förlagsklubben och våra aktiviteter.

Varmt välkomna!

Förlagsklubben Syds Styrelse