Häng med på after work på Malmö konsthall!

 

 

Hej förlagsvänner!

Onsdagen den 24 april ses vi för after work på Malmö konsthall och studiebesök i Malmö Konsthalls bokhandel. Följ med och upptäck en bokhandel med ett annorlunda sortiment. Förutom Malmö Konsthalls egen produktion av kataloger m.m. sedan starten 1975, erbjuder bokhandeln ett brett urval konstkataloger och konstböcker, fack- och skönlitteratur – företrädesvis från mindre förlag – serieböcker, dvd-filmer samt ett stort sortiment konst- och kulturtidskrifter.

Vi träffas i bokhandeln kl. 17.30 där vi får möta Per Engström, som har drivit bokhandeln i 25 år. Per kommer att dela med sig av sina erfarenheter av bokhandel, förläggeri samt författarskap. Därefter är det AW på restaurang Smak som serverar soppa, öl, vin och fika. Var och en betalar för sig. Den som vill kan gå med på en öppen visning av den aktuella utställningen Speed 2 kl. 18 till ca 18.45 eller en poesiuppläsning kl. 19 till ca 19.45 (båda är gratis).

Kom och stanna så länge du vill. Ta gärna med vänner som är nyfikna på oss och vad vi gör i klubben.

Närmaste station/hållplats är Malmö Triangeln, norra uppgången. Anmälan är frivillig men gärna senast 22 april till Camilla.evalotta.adolfsson@gmail.com

Varmt välkommen!

Hälsningar
Styrelsen