Julavslutning med Kalle Lind

Förlagsklubben Syd bjuder in till Nobelfestligheter och julavslutning med Kalle Lind!

2015 börjar närma sig sitt slut och det är dags för årets sista möte med Förlagsklubben. Den här gången är vi mycket glada över att på självaste Nobeldagen få besök av mångsysslaren Kalle Lind.

Kalle Lind är radiopratare, författare, bloggare, krönikör, ståuppare med mera. Själv brukar han kalla sig kulturarbetare. I radio har man kunnat höra honom i program som Hej Domstol och P4 Malmöhus morgonprogram. På tv har han synts i bland annat dokumentären Jul för nybörjare. Bland hans litterära alster märks den så kallade Människor-trilogin, parodiläroboken Sverige för idioter, pappaboken I farzonen, satirboken 52 festliga riksdagsledamöter, den litteraturhistoriska Proggiga barnböcker och nu i höst den uppmärksammade Högerhumor. Dessutom är han värd för den egna podcasten Snedtänkt. Bara för att nämna något … Kalle kommer under kvällen att prata om och läsa ur sina underhållande böcker.

Det serveras en god buffé med vin, öl eller alkoholfritt. Givetvis blir det även ett traditionsenligt boklotteri, så ta gärna med dig en eller flera böcker som bidrag.

Plats: Studentlitteratur, Åkergränden 1, Lund
Tid: Torsdag 10 december kl. 18.30 – ca 21.00

Avgift: 250 kr för medlemmar, inklusive mat och dryck (studenter från förlagsutbildningen 200 kr). Ange i anmälan om du vill ha specialkost. Vi är tacksamma om du tar med jämna pengar!
Om du inte har betalat medlemsavgiften för 2015 så går det bra att göra det på plats.

Anmälan: senast den 7 december kl. 12.00 till Camilla Adolfsson: camilla.adolfsson@studentlitteratur.se

Hjärtligt välkommen önskar Styrelsen för Förlagsklubben Syd