Hoppa till innehåll

FKS årsmöte och föreläsning med karriärtips den 11 mars

Varmt välkommen till föreningens årsmöte som i år blir digitalt. Efter genomgången dagordning blir det föredrag och diskussion om arbetsliv och karriär – med rådgivaren och författaren Lisa Rosengren från TRR.

”Jag är inte intresserad av att göra karriär, jag vill bara få hålla på med mitt jobb!”
Så säger kanske många som jobbar på förlag. Måste karriär innebära att man klättrar i organisationen eller kan det vara att man utvecklas inom sitt arbetsliv med det man älskar? I föreläsningen får vi tips och inspiration kring hur vi kan planera och agera så att vi ökar möjligheten att få det arbetsliv vi önskar. Lisa berör frågor som hur man kan inventera sin arbetsmarknad, hur man kan stärka sin personliga marknadsföring och nätverka för att komma framåt. Hon ger även råd kring hur man kan tänka och agera när man är mellan uppdrag/jobb och tips till den som är ny i arbetslivet såväl som till den som har massor av erfarenhet.

Lisa Rosengren jobbar som rådgivare på TRR (Trygghetsrådet). Hon är en uppskattad föreläsare och coach med 20 års erfarenhet av omställning, rekrytering och HR. Hon är också författare till ”Karriärhandboken, en praktisk guide för dig som vill vidare i arbetslivet” som kom ut på Roos & Tegnér förlag i september 2020.

Efter föredraget öppnar vi för samtal och frågor, och det är möjligt att beställa boken.

Praktisk information:

Kl. 18.30 inleder vi med årsmötet. Dagordning och årsmöteshandlingar mejlas till anmälda medlemmar före mötet.

Kl. 19.00–20.00 kvällens föredrag och frågestund om karriär och arbetsliv

Plats: digitalt via Zoom, länk mejlas ut till anmälda deltagare dagen innan.

Pris: 50 kr. Du betalar avgiften i förväg via swish till Förlagsklubben Syds swishnummer: 123 694 30 05 eller via bankgiro nr 405-3906.

OBS: Årsmötet är för medlemmar som har betalat årsavgift för 2021. Betala avgiften (200 kr) i förväg via swish eller bankgiro, se ovan. OBS! Studenter betalar ingen medlemsavgift.

Motioner till årsmötet ska ha inkommit skriftligt via mejl till styrelsen senast den 1 mars.

Anmäl dig senast 9 mars kl 13.00 till camilla.evalotta.adolfsson@gmail.com .

Hjärtligt välkommen önskar Styrelsen för Förlagsklubben Syd