Hoppa till innehåll

Sommar-AW på Hyllie bryggeris taproom 16 juni!

Hej vänner!

Nu summerar vi årets aktiviteter så här långt, och konstaterar att vi hunnit med en after work på Le Gourmet i Malmö, ett välbesökt årsmöte med föredrag av Fredrik Pålsson på Hi-story om litterära vandringar och audioguider, ett besök hos Lexis papper i Lund med påföljande AW samt en fågelskådarvandring i Slottsparken i Malmö med Erik Hirschfeld och Jalle Lorensson.

Det evenemang vi hade planerat som sommaravslutning måste av olika skäl flyttas fram, så vi avslutar säsongen med en AW på Taproom by Hyllie Bryggeri på torsdag i nästa vecka, den 16 juni från kl 17. Adressen är Stormgatan 15 (nära centralstationen) i Malmö. https://www.hylliebryggeri.se
Det är som vanligt bara att ansluta och äta/dricka det man vill. Ta gärna med gäster som vill mingla med oss i Förlagsklubben syd. Ingen anmälan och ingen avgift. Välkommen!

Efter sommarledigheten startar vi hösten med ett studiebesök på Hemmets Journals redaktion och Egmont publishing (Västra hamnen i Malmö). Datum och mer information kommer i augusti.

Till dess önskar vi er alla en riktigt skön sommar!

P.S. Styrelsen tar gärna emot förslag till kommande evenemang. Har du en idé till föreläsning, gäst, studiebesök etc. mejla Camilla <camilla.evalotta.adolfsson@gmail.com>

Styrelsen
Förlagsklubben syd