Hoppa till innehåll

Årsmöte + föredrag om podcaster

 

Varmt välkommen till föreningens årsmöte, onsdag 11 mars klockan 18.30 på Gleerups i Malmö. Efter genomgången dagordning avnjuter vi en vegetarisk buffé med vin och därefter blir det föredrag och diskussion om podcast – trendigt så det förslår och högst relevant för bokförlag.
Podcast är en av de hetaste mediatrenderna 2020. I Sverige startar 40 nya poddar varje vecka. Spotify säger sig vilja bli världens största plattform för ljud, inte bara musik. Men – är podcast intressant för förlag? Kan böcker föras fram i det här formatet? Hur erbjuder podcast-formatet möjlighet att bygga en relation till befintliga och nya läsare?

Urban Lindstedt är journalist, med bakgrund både i dagstidnings- och magasinsbranschen. Numera jobbar han heltid med podcast med två vitt skilda fokus, en om e-handel och en om historia. Under sin presentation ger Urban en bild av det nya poddlandskapet, beskriver tanken bakom podcasten Historia Nu samt ger praktiska tips på hur man bäst spelar in och redigerar sin podcast.

Efter föredraget inbjuds vi till samtal och frågor.

Praktisk information:
Kl. 18.30 inleder vi med årsmötet
Kl. 19.00 serveras vegetarisk buffé med vin och alkoholfritt alternativ
Kl. 20.00 börjar kvällens föredrag och samtal om podcast

Plats: Gleerups, Hans Michelsensgatan 9, Malmö
Pris: 250 kr inklusive mat och dryck (studenter 150 kr). Du kan betala avgiften via swish till Förlagsklubben Syds swishnummer: 123 694 30 05. Du kan fortfarande välja att betala kontant, men vi är tacksamma om du då tar med dig jämna pengar.

OBS: Årsmötet är för medlemmar som har betalat årsavgift för 2020. Det går bra att betala avgiften (200 kr) på plats eller i förväg via swish, se ovan. Övriga är välkomna till buffé och seminarium med start kl 19.00.

Anmäl dig senast 9 mars kl 13.00 till christina.haugen@historiskamedia.se
Anmälan är bindande.

Hjärtligt välkommen önskar styrelsen för Förlagsklubben Syd