Hoppa till innehåll

Välkommen på studiebesök hos Bokfabriken!

 

 

Vi inleder årets aktiviteter med att besöka ett av Sveriges snabbast växande förlag – Bokfabriken. Hur ser utgivningen och marknads­föringen ut? Vad gör en förläggande redaktör? Och vad finns egentligen i källaren? 

Bokfabriken är ett relativt ungt förlag som grundades 2012 och på några år har vuxit i rekordfart till att bli det tionde största allmänutgivande förlaget i Sverige. Huvudkontoret ligger i Limhamn och man har nyligen beslutat att även starta verksamhet i Stockholm.

Utgivningen består av högkvalitativ underhållningslitteratur inom en rad olika genrer – allt från hårdkokta thrillers, spännande kriminalberättelser och engagerande romaner, till spektakulära musikbiografier och fackböcker inom en rad spännande ämnesområden. 

Under besöket kommer vi att få en inblick i Bokfabrikens intressanta historia, marknadsföring och redaktionella arbete. Dessutom kommer förlaget att bjuda på lättare förtäring.

Plats: Bokfabriken, Järnvägsgatan 17, Limhamn

Tid: Torsdag 13 februari kl. 18.00–20.30

Ta sig dit: Buss 4, 33 eller 34, hållplats Limhamns Centrum.
Buss 7, hållplats Valborgsgatan.
Anmälan: senast 10 februari kl. 13.00 till Erika Feldt: erika@wordaudio.se

OBS: Denna gång bjuder Bokfabriken oss och vi tar vi därför ingen avgift,
men antal deltagare är begränsat – först till kvarn gäller! Anmälan är
bindande. Om du får förhinder är det därför viktigt att du avbokar i tid så att
någon annan kan ta din plats.

Har du inte betalt din medlemsavgift för 2020, 200 kr, går det bra att göra det via swish (123 694 30 05) eller bankgiro (405-3906). Vi kommer inte att hantera kontanter denna kväll.


Hjärtligt välkommen!
 

önskar styrelsen för Förlagsklubben Syd